SWEA Melbourne

Medlemskap

Är du kvinna, talar svenska och bor i Melbourne? Då är du hjärtligt välkommen att bli medlem i SWEA Melbourne! Vi är redan över 60 medlemmar, ett fantastiskt nätverk av kvinnor i alla åldrar som i SWEAs anda sprider positiva vibbar med många gemensamma aktiviteter, allt från fika med intressanta föredrag till sport och kultur. Kriterier för medlemskap i SWEA hittar du här.

Bli medlem

Dags att förnya ditt medlemskap? Klicka här

Varmt välkommen till SWEA Melbourne!

VARFÖR SKA JAG BLI MEDLEM?

SWEA Melbourne kan hjälpa dig att känna dig svensk i Melbourne. Som medlem bjuds du på unika tillfällen att umgås med andra svenskor mellan generationer, att dela svensk kultur och mat, utbyta intressen och erfarenheter om allt från hur det är att ha tvåspråkiga barn till att som ny få tips & råd och mycket mer.

Vi arrangerar evenemang och träffar under året för att tillgodose allas intressen som t.ex. vinturer, bokklubbar, lekträffar, föreläsningar, hälsodagar, afterwork och fikor vilket ger oss möjlighet att träffas på olika tider i veckan och knyta nya kontakter.

Frågor gällande medlemskap

VAD KRÄVS FÖR ATT BLI MEDLEM?

Det enda kravet för att bli medlem är att du är en svensktalande kvinna, bosatt i Melbourne och att du är över 18 år.
Medlemsavgiften är $65 och betalas per helår (januari-december). Är du student eller under 25 år betalar du endast halv avgift: $32,50.

HUR BLIR JAG MEDLEM?

Fyll i medlemsansökan som du finner via länken ovan ”Bli medlem”.

Du sätter enklast in medlemsavgiften ($65) direkt på vårt bankkonto men det går även bra att betala kontant.

VART GÅR MEDLEMSAVGIFTEN?

Pengarna vi får in för medlemsagiften går till vår tidning SWEA Forum , våra stipendium samt till administrativa kostnader.

E:et i SWEA står för Educational vilket innebär att vi värnar och stödjer om vår kultur och vårt språk både på lokal och internationell nivå. Varje år delar SWEA ut tre olika stipendier. Vill du läsa mer om dem kan du titta här på SWEA Internationals sida.

Vill du veta mer eller har frågor gällande medlemskapet får du gärna kontakta oss via swea.melbourne@gmail.com eller på swea.medlemskap@gmail.com

Medlemserbjudanden
SWEA produkter

Det finns många fina SWEA produkter från olika SWEA avdelningar.

Klicka här för att se alla SWEA produkter

Se filmerna om SWEA

Du hittar all våra filmer om SWEA och mer på SWEAs YouTube kanal!


Fler frågor gällande medlemskap?

Kontakta oss gärna via swea.melbourne@gmail.com