Network Menu

Medlemsförmåner

FÖRMÅNER FÖR VÅRA MEDLEMMAR I MELBOURNE.

SWEA Melbourne vill ge våra medlemmar något extra och jobbar för att se till att ha bra erbjudanden för våra medlemmar. Om du inte redan är medlem kan du bli det här. 

Vill du se vad SWEA International erbjuder till alla SWEA medlemmar globalt, se mer Via den här länken

Som medlem i SWEA har du möjlighet att övernatta till en billig penning och en möjlighet att knyta nya kontakter mellan Sweor. Rumsförmedlingen är en enskild verksamhet inom SWEA. Här kan du läsa mer


 20% på Nordiska bär och örter

Polanne har skapat sina produkter med en strävan att sprida den ekologiska glädjen, styrkan från vildmarken och enkelheten i den arktiska naturen vidare. Som små juveler av kärlek från självaste moder natur.

De varsamt skördade produkterna har torkats och krossats för att få till den perfekta texturen och få fram det där lilla extra som förhöjer njutningen och smaken på vilken frukost som helst.

Med vilda blåbär lingon, nässlor och nu även svarta vinbär, har Polanne skapat en produkt som kan varieras i oändlighet.

Polannes produkter innehåller inget tillagt socker, sötningsmedel, GMO, artificiella färgämnen, konserveringsmedel eller andra tillsatser. Produkterna har torkats och krossat.

100% ORGANISK • 100% REN NORDISK NATUR • 100% BÄR OCH ÖRTER

Så här gör du:

  1. Gå in på Polanne hemsidan och beställ dina önskade varor
  2. Fyll i din medlemskod kod vid betalningen när du har handlat färdigt.
    Din kod har du som SWEA Medlem fått i samband med nyhetsbrevet.

Eller kan också handla med rabatten på de marknader eller mässor som Polanne deltar i. Dag, tid och plats hittar du på Polannes hemsida.

Kom dock ihåg att man  då visa upp sitt medlemskort, som fås genom medlemsansvarig om du som medlem ännu inte fått/hämtat det. 


Specialpris på
unik coaching

Ta tillfället i akt och profilera dina personliga och professionella styrkor. Sessionen är 1.5 h lång och inkluderar även två olika typer av tester online.

Kostnad för dig som SWEA Melbourne är endast AU$199 (ord. pris. AU$250).

För mer information och för att boka, kontakta emmy(Replace this parenthesis with the @ sign)thebridgecoaching.com.au.

The Bridge Coaching

Förändringar i livet är oundvikliga. Vi på The Bridge Coaching hjälper dig att göra dem fantastiska. Förändring hjälper dig att utvecklas till vem du verkligen vill vara och vi gör det möjligt för dig att skapa en stabil och varaktig förändring i din karriär eller ditt liv.

The Bridge Coaching älskar att arbeta med människor, vart de än befinner sig i livet.

Kanske befinner du dig i en övergång mellan olika karriärer och/eller länder?

Sedan 2013 har våra program hjälpt otaliga människor att hitta karriär och land och därmed kvintessens i sig själva och därigenom fått ett rikare liv.

Är du nyfiken och vill veta mer om The Bridge Coaching, klicka här.


Vill du, eller vet du någon, som är intresserad att av att erbjuda rabatterade produkter eller tjänster till SWEA Melbournes medlemmar? Maila till swea.melbourne(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com