Network Menu

Medlemsförmåner 2018

PRODUKT SWEA MELBOURNE.

Vår nya SWEA produkt är här!

Tillsammans med SWEA Perth har SWEA Melbourne tagit fram en supersnygg take away kaffe/temugg från Melbourneföretaget Frank Green.

Priset för muggen är A$35.

Kontakta swea.melbourne(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com om du är intresserad att köpa.

Muggen kommer även finnas till försäljning under Julbasaren och SWEA Jullunch.

Om produkten

SWEA produkten säljs till rekommenderat pris och är ett sätt att marknadsföra SWEA Melbourne.

Att ta fram produkter är något som sker både globalt och lokalt där många avdelningar har tagit fram sin specifika produkt. Överskottet av försäljningen går tillbaka till avdelningens verksamhet för att bland annat kunna täcka over head kostnader eller generera donationer för den avdelning som har pengar över vid det finansiella årets slut. Läs mer på https://produkter.swea.org

——————————–

FÖRMÅNER FÖR VÅRA MEDLEMMAR I MELBOURNE.

SWEA Melbourne vill ge våra medlemmar något extra och jobbar för att se till att ha bra erbjudanden för våra medlemmar. Om du inte redan är medlem kan du bli det här

Via den här länken ser du vad SWEA International erbjuder till alla SWEA medlemmar.


 20% på Nordiska bär och örter

Polanne har skapat sina produkter med en strävan att sprida den ekologiska glädjen, styrkan från vildmarken och enkelheten i den arktiska naturen vidare. Som små juveler av kärlek från självaste moder natur.

De varsamt skördade produkterna har torkats och krossats för att få till den perfekta texturen och få fram det där lilla extra som förhöjer njutningen och smaken på vilken frukost som helst.

Med vilda blåbär lingon, nässlor och nu även svarta vinbär, har Polanne skapat en produkt som kan varieras i oändlighet.

Polannes produkter innehåller inget tillagt socker, sötningsmedel, GMO, artificiella färgämnen, konserveringsmedel eller andra tillsatser. Produkterna har torkats och krossat.

100% ORGANISK • 100% REN NORDISK NATUR • 100% BÄR OCH ÖRTER

Så här gör du:

  1. Gå in på Polanne hemsidan och beställ dina önskade varor
  2. Fyll i din medlemskod kod vid betalningen när du har handlat färdigt.
    Din kod har du som SWEA Medlem fått i samband med nyhetsbrevet.

Eller kan också handla med rabatten på de marknader eller mässor som Polanne deltar i. Dag, tid och plats hittar du på Polannes hemsida.

Kom dock ihåg att man  då visa upp sitt medlemskort, som fås genom medlemsansvarig om du som medlem ännu inte fått/hämtat det. 


Specialpris på
unik coaching

Ta tillfället i akt och profilera dina personliga och professionella styrkor. Sessionen är 1.5 h lång och inkluderar även två olika typer av tester online.

Kostnad för dig som SWEA Melbourne är endast AU$199 (ord. pris. AU$250).

För mer information och för att boka, kontakta emmy(Replace this parenthesis with the @ sign)thebridgecoaching.com.au" target="_blank" rel="noopener">emmy(Replace this parenthesis with the @ sign)thebridgecoaching.com.au.

The Bridge Coaching

Förändringar i livet är oundvikliga. Vi på The Bridge Coaching hjälper dig att göra dem fantastiska. Förändring hjälper dig att utvecklas till vem du verkligen vill vara och vi gör det möjligt för dig att skapa en stabil och varaktig förändring i din karriär eller ditt liv.

The Bridge Coaching älskar att arbeta med människor, vart de än befinner sig i livet.

Kanske befinner du dig i en övergång mellan olika karriärer och/eller länder?

Sedan 2013 har våra program hjälpt otaliga människor att hitta karriär och land och därmed kvintessens i sig själva och därigenom fått ett rikare liv.

Nyfiken och vill veta mer så finns länken här till The Bridge Coaching


Vill du, eller vet du någon, som är intresserad att av att erbjuda rabatterade produkter eller tjänster till SWEA Melbourne? Maila då SWEA Melbourne Styrelse på swea.promotions[a]gmail.com