Network Menu

SWEA firar 40 år! Detta firar vi med en vintur till Yarra Valley!

Map Unavailable

Datum/Tid
Datum: 2019-05-11
09:00 – 18:00

Plats
St Pauls Catherdral


I år är det 40 år sedan Agneta Nilsson startade SWEA. Detta uppmärksammas med ett globalt firande helgen 11-12 maj då alla 72 föreningar som idag finns i 30 länder kommer att anordna ett speciellt arrangemang. SWEA Melbourne har valt att uppmärksamma jubileet med en avkopplande vinresa till Yarra Valley lördagen 11 maj.

Med en buss chartrad bara för oss beger vi oss till de böljande kullarna i Yarra Valley där vi besöker fyra vingårdar för att prova de lokala vinerna. Planen är att vi börjar med Yering farm, därefter Rochford wines där vi också äter en god lunch med ett glas vin samt kaffe på maten. På eftermiddagen fortsätter vi till Dominique Portet och Hanrahan Vineyard. Observera att vingårdarna kan ändras p.g.a. andra arrangemang den dagen, men vi åker definitivt till fyra vingårdar.

Vi har bestämt oss för att göra det här till SWEAs egen dag och tar inte med oss partners idag. En svenskspråkig väninna får dock gärna följa med och prova på SWEA med oss.

EVENTDETALJER
Ingår: Buss, vinprovningar på fyra vingårdar, lunch och det allra bästa sällskapet.
Avresa och hemkomst: Från St Paul´s Cathedral, mitt emot Federation Square kl 09.00. Vi beräknar att vara tillbaka ca kl 18-18.30 beroende på trafik.
Klädsel: SWEA runt om i världen klär sig i vitt dagen till ära. Det kan vara i form av vita kläder, en vit sjal eller en vit blomma i håret? Inte ett måste så klart, men ta gärna med något vitt.

Kostnad: $150 OBS! SLUTSÅLT!