Network Menu

Midsommarloppis på Svenska Kyrkan

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2020-06-20
10:00 – 14:30

Plats
Svenska kyrkan Melbourne


Precis som förra året kommer vi att köra loppis på kyrkan under midsommarfirandet. Detta är en fin möjlighet för SWEA att synas och få in pengar till vår verksamhet.

Donationer till loppisbordet
Vi hyr ut bord till allmänheten (kostnad $25) men hoppas också att ha ett eget loppisbord och sälja saker. För att kunna göra detta möjligt behöver vi donationer, så titta i skåp och lådor och se om du har något som du kan skänka till försäljning. Det kommer finnas möjlighet att lämna saker på kyrkan veckan innan loppisen om du inte vill lämna hemma hos Kicki i Caulfield eller hos Marie i Prahran.
Vänligen tänk på att det som doneras ska vara helt och rent och gå att sälja vidare. Kläder och skor, barnleksaker, sportutrustning, köksutrustning, böcker etc är toppen. Vi har tyvärr inte plats för möbler. Om du är osäker så hör av dig till mig. Allt som inte säljs kommer skänkas till välgörenhet men vi skulle såklart vilja sälja så mycket som möjligt så kvalitet hellre än kvantitet.

Hjälpa till under dagen
Vi behöver också sweor till att bemanna SWEAs loppisbord samt vårt medlemsbord. Om du har en timme eller två att avvara så vore det toppen! Kommentera i detta inlägg om du kan tänka dig att ställa upp och om du har någon preferens på tid. Vi startar 10 och avslutar ca 14.30. Detta inkluderar upp och nedpackning.
Tack på förhand!
SWEA Melbournes styrelse
swea.melbourne@gmail.com

Adress: Svenska Kyrkan, 21 St Georges Rd, Toorak